Elektronikus adatkezelési rendszer

A rendszer által kezelt összes dokumentum elektronikus formában (PDF, JPG) tárolásra kerül az rendszer szerverein, ezzel biztosítva, hogy bármikor, bárhonnan elérhetőek legyenek a jogosultak által, és minimalizálásra kerüljön az adatvesztés kockázata. A szerelési, értékesítési folyamat során minden résztvevő közvetlenül a rendszerbe rögzíti a felmért adatokat, a fényképes dokumentációkat. A vevő ezek közül a számára készült dokumentumokat online felületen elérheti, igény szerint letöltheti.

Minden dokumentum létrehozó felhasználóval, típussal, leírással és időbélyeggel kerül ellátásra, amely alapján könnyen kereshetővé válik a később elérés esetén. Egyes dokumentumok esetén (ajánlat, szerződés) ügykezelési határidő is megadható. A rendszer automatikusan rendszerezi egy ajánlathoz, vagy egy ügyfélhez tartozó dokumentumokat, így azok áttekintése nagyon egyszerű. A határidővel ellátott, nem véglegesített dokumentumok (árajánlat, szerződés) határidő figyelése automatikusan történik, azok lejártakor értesítés érkezik a felelősök számára a rendszeren keresztül.

A rendszer a különböző szerepkörök számára a rájuk tartozó dokumentumokat biztosítja csak, így elkerülve, hogy egyes szereplők esetleg rájuk nem tartozó információhoz juthassanak.

 Tudjon meg többet!